Thank you!
VACATURE

Marketing Stagiair bij Blue Field Agency

De wereld verandert sneller dan ooit. In het bedrijfsleven moeten bedrijven zich meer en meer op marketing richten om te overleven. Bij Blue Field Agency helpen we bedrijven nog succesvoller te zijn en tegelijkertijd de wereld beter te maken. Wil jij bijdragen aan onze missie terwijl je gaandeweg een marketingexpert wordt?

Over Blue Field Agency

Ons doel is om een ​​transparante en resultaatgerichte bijdrage te leveren aan marketing- en bedrijfsdoelen van onze klanten. Blue Field werd in 2012 opgericht met de overtuiging dat nieuwe technologie en marketing het speelveld van het bedrijfsleven ingrijpend verandert.

Met steeds complexer consumentengedrag worden ook de uitdagingen voor bedrijfsleven en overheid steeds omvangrijker. Recente ontwikkelingen in technologie en data stellen ons in staat om betere resultaten te behalen met gerichte marketing en media-inspanningen.

Het Blue Field gevoel

Ons team is ambitieus, onze werkruimte dynamisch en we zijn altijd in voor een potje tafelvoetbal. Naast het plezier delen we een grote passie voor marketing. We bespreken de nieuwste trends en zijn niet bang om nieuwe ideeën te testen. Het succes van onze klanten geeft ons een goed gevoel waardoor de vrijdagmiddagborrel in ons nieuwe kantoor extra goed smaakt.

Jij wil

Jouw werk

Wat wij zoeken

Het wervingsproces

Eerst beoordelen we alle sollicitaties en doen we sollicitatiegesprekken. Na het selectieproces komen bieden we een overeenkomst aan voor een stageperiode. Voordat je met de stage begint, is er een trainings en kennismaking dag met het bedrijf.

Solliciteer vandaag!

Stuur een e-mail naar job@bluefieldagency.com

Of bel +318 5401 5165

 

Jonathan Seelemann

Digital Director

Blue Field Agency

Blue Updates in your mailbox? Sign up here!

We hate spam. We love relevant & personal content. Subscribe to our newsletter for the latest news, trends & updates from the marketing, media & technology branch. You’ll only receive your personal Blue Updates every other Friday.

Contact

Like what you see? Or do you have a question? Let’s have a coffee & find out what Blue Field can do for you.

Call now:
+31 85 401 51 65

Send