Cases

De dynamische wereld van CLEVR: een continu evoluerende digitale identiteit

CLEVR, pionier in low-code en no-code softwareoplossingen, begeleidt bedrijven naar digitale excellentie.

De opdracht

Missie: Na een fusie moest CLEVR zich opnieuw positioneren. Wij hielpen met het definiëren van hun positionering, het creëren van een nieuwe visuele identiteit en het ontwikkelen van hun website.

Aanpak

Efficiëntie en slimme samenwerking waren cruciaal om snel een toekomstbestendige identiteit te vormen. Onze designers, strategen en developers bundelden hun krachten met CLEVR.

The CLEVR brown fox jumps over the no-code imagineer

Resultaat

In de geest van uniciteit creëerden we een dynamisch logo via een algoritme, in staat om voor elke klant, elk teamlid, elke dag en voor elke oplossing een uniek logo te genereren.

Ons designsysteem, gevormd door dit unieke concept, gebruikt algoritmisch gegenereerde patronen en een contrasterend kleurenpalet voor een veelzijdige maar samenhangende uitstraling.

“Er zijn niet veel agencies die echt ‘under the skin’ kruipen van een propositie. Het vieren van individualiteit binnen het collectief staat centraal bij CLEVR. Niet alleen binnen ons team maar ook in het gebruik van onze technologie als oplossingen. Het team van Blue Field Agency heeft onze verwachtingen overtroffen met een wereld brand identity en enorme executie kracht.”

Angelique Schouten, Former CEO - CLEVR