Services

Merkbeleving & Positionering 

Wat krijg je?

  • Helder inzicht in de huidige performance van je merk en de manier waarop stakeholders tegen jouw merk, ook in relatie tot je concurrenten, aankijken.
  • Concrete handvatten om je positie in de markt (beter) te kunnen claimen.

Door middel van een merkonderzoek maken wij inzichtelijk wat de belangrijkste kernwaarden zijn van je organisatie en in hoeverre deze waarden aansluiten bij de doelgroep(en). Op basis van dit onderzoek stellen wij vast welke aanpassingen in beleid, propositie/ product en communicatie je kunt doen om de ideale positie binnen de markt in te nemen.

LET'S CONNECT

Een positioneringsonderzoek kent doorgaans 2 modules: een insider onderzoek en een outsider onderzoek. Het insider onderzoek nemen we af onder medewerkers van je organisatie en geeft een helder beeld van de identiteit van de organisatie. Het outsider onderzoek nemen we af onder de doelgroep van je organisatie en meet het imago van de organisatie of propositie en de concurrentie. Ook meten we merkbekendheid, tevredenheid en zichtbaarheid. Het is mogelijk om deze laatste parameters te monitoren om zo de ontwikkeling van je merk te volgen.