Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Welcome to the state of brands

DOE DE DATA SCAN
CONNECT

72

data roadmaps

4319

gemonitorde KPI’s

825000

consumentenmeningen

We verleggen grenzen. We vinden uit. En we creëren. Wij zijn Blue Field Agency. Een marketingbureau dat samen met een team van specialisten bouwt aan sterke merken. En uiteraard, allemaal gebaseerd op data. Zo weten we dat wàt we doen, ook echt is wat jouw merk nodig heeft.

Met inzicht van data bepalen we nauwkeurig de ‘staat’ van jouw merk. Deze data gebruiken we om met creativiteit, marketing en technologie jouw merk te laten groeien. Van slimme AI analyses waardoor jij nieuwe leads kan aantrekken tot een brand awareness campagne voor meer naamsbekendheid.

We maken alle aspecten van marketing totaal datagedreven. Onderzoek en een nauwkeurig gedefinieerde marketingstrategie zijn altijd ons vertrekpunt. We verbinden disciplines en weten precies welke combinatie een merk in beweging krijgt. Natuurlijk doen we dat samen met jou, omdat alleen de beste partnerships een merk in beweging krijgen.

ISO Certificaten

Alle afdelingen van Blue Field Agency zijn ISO 27001 gecertificeerd. Blue Field Insights en Blue Field Benchmarking zijn daarnaast ook ISO 20252:2019 gecertificeerd. Klik voor meer informatie op de links.

Privacy Waarborg

Privacy Waarborg

Blue Field Agency is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren.

Nieuws & kennis

Nieuws & kennis die we graag me de wereld delen

Lees de artikelen

Vacatures

Kom werken bij de beste professionals in de business

Bekijk de vacatures

Meet some of our awesome clients