Services

Customer Contact Analytics

Wat levert het op?

  • Krijg waardevolle inzichten uit geschreven en gesproken teksten dankzij AI.
  • Houd belangrijke prestatie-indicatoren zoals klanttevredenheidsscores, merkvoorkeur en oplossingen bij het eerste contact nauwlettend in de gaten.
  • Begrijp precies hoe je klanten over je merk en producten denken met sentimentanalyses.

Met onze AI-gedreven service transformeer je data uit klantgesprekken in heldere inzichten. We houden cruciale metingen zoals klanttevredenheid, merkvoorkeur en de effectiviteit van je eerste oplossingspogingen scherp in het oog. Onze analyses van klantgevoelens laten je zien wat klanten echt vinden en voelen over je aanbod.

Onze geavanceerde AI-modellen kunnen near real-time (gesproken) tekstdata analyseren en rapporteren in dashboards. Resultaten verschijnen overzichtelijk in dashboards. We sporen terugkerende problemen in klantgesprekken op en komen met suggesties om deze snel aan te pakken. Deze service verbetert niet alleen de klanttevredenheid maar optimaliseert ook hoe je chatbots en callcenters functioneren. We zetten onze bevindingen om in actiepunten waarmee je direct aan de slag kunt. Zo verbeter je de kwaliteit van je klantenservice op concrete, meetbare wijze.

LET'S CONNECT