Nieuws & Kennis

AI SEA en SEO

Zowel SEO als SEA zijn belangrijk voor bedrijven en ze kunnen samen worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken. SEO is geweldig voor het opbouwen van naamsbekendheid en vertrouwen, terwijl SEA onmiddellijke resultaten behaalt en je snel onder de aandacht van potentiële klanten komt. Door beide strategieën samen te gebruiken, hebben bedrijven een complete aanpak om hun online aanwezigheid te verbeteren en meer verkeer naar hun website te leiden.

Deze inzet kunnen we nu deels met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) invullen. Zie AI als een extra werknemer, niet als een vervanger. Door data-intelligentie en menselijke intelligentie samen te gebruiken maak je betere advertenties, bereik je de juiste doelgroep en haal je het maximale uit je advertentiecampagne.

Wij gebruiken AI-tools bij SEO voor een betere ranking en meer organisch verkeer. AI helpt bij zoekwoordenonderzoek, SERP-analyse, het schrijven van inhoud, het geven van SEO-inhoud optimalisatie tips, SEO-schrijfcontrole, AI SEO-inhoudsmarketing en nog veel meer.

Wij beoordelen je lopende SEA campagnes en laten je zien waar jij door de inzet van AI je SEA-campagnes beter kunt laten draaien met minder uren. AI verlaagt de CPC- en CPA-kosten en verhoogt tegelijkertijd het aantal klikken en conversies.

Met onze AI SEO en SEA scan zie je wat jij kunt doen om SEO en SEA voor jouw site AI-proof te maken.

Auteur

Annemieke Homan, Business Development Director

Deel deze pagina