Ontdek hoe wij jouw business naar een hoger niveau tillen!

Met data, AI en design vinden we de oplossing met impact. Jij staat centraal; wij regelen de rest. Samen stimuleren we verandering en groei in je business.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Hoe heet je? Hoe heet je bedrijf?

SEA


Search Engine Advertising (SEA) is een van de snelste methoden om verkeer naar je website te genereren. Met onze SEA-service ben je verzekerd van een snelle en effectieve online aanwezigheid. Of je nu een hoge ranking in Google of Bing wilt bereiken of tijdens een promotieperiode veel verkeer naar je landingspagina wilt genereren, onze SEA-strategieën zijn onmisbaar voor succes. Wij beschikken over de meest actuele expertise op het gebied van Google Ads.

Bekijk deze service

SEO


Continue relevante content vergroot de organische vindbaarheid van je website of landingspagina. Met gerichte zoekwoord- en technische analyses voeren we de juiste optimalisaties door.

Bekijk deze service

Display Marketing


Tonen van banners op een relevant netwerk van websites vergroot jouw naamsbekendheid en conversiepercentage. Gericht je doelgroep bereiken via diverse online kanalen, volledig afgestemd op jouw doelstellingen.

Bekijk deze service

Influencer Marketing


Wij begrijpen de unieke dynamiek van influencer marketing en zoeken AI based naar de best passende influencer. Van micro influencers tot aan beroemdheden. We zorgen dat de boodschap van merken authentiek en eerlijk wordt overgebracht.

Bekijk deze service

Social Media Marketing


Een goede social media marketingstrategie haalt het meeste uit jouw budget. We targeten namelijk heel gericht op de interesses van jouw doelgroep(en). Met verkregen data breiden we het bereik weer uit met andere soortgelijke doelgroepen.

Bekijk deze service

Offline Media


Wanneer jij top-of-mind wilt zijn bij jouw doelgroep is dit een goede manier om naamsbekendheid op te bouwen. We selecteren de juiste netwerken om jouw merk te laten zien en jouw boodschap over te brengen. Brede zichtbaarheid met één doel, dat jouw merk gaat leven onder jouw doelgroep.

Bekijk deze service

Zoek je iets anders?

Vind je niet precies wat je zoekt? Grote kans dat we je toch kunnen helpen.

LET'S CONNECT

Merkpositionering


Om als merk echt op te vallen, moet je een unieke plek claimen in de gedachte van de doelgroep. Een goede positionering van je merk draagt bij aan een lange termijn voorkeurspositie.

Bekijk deze service

Merkidentiteit


We vertalen alle aspecten van de positionering door naar een sterke merkidentiteit. De identiteit vertaalt de optimale beleving van je merk naar de doelgroep. Dit doen we visueel, met motion design en met de juiste tone-of-voice.

Bekijk deze service

Merkbeleving


Het doorvoeren van de merkpositionering en identiteit naar alle touchpoints en uitingen voor je doelgroep. Van on- en offline uitingen tot interieur en evenementen en nog veel meer. Met als doel een zo veel mogelijk impact en beleving van je merk te creëren.

Bekijk deze service

Brand Guide


Leg je merkverhaal op een heldere manier vast. Van positionering tot merkidentiteit. Toepasbaar in allerlei uitingen voor een optimaal consistente doorvoering en beleving van je merk.

Bekijk deze service

Campagnes


Krachtige campagnes waarmee je je merk, product of dienst op een aansprekende manier neerzet in woord en beeld. Van bedrijfsfilms films, reclames tot geanimeerde social posts.

Bekijk deze service

UI & UX


Zorgvuldig uitgewerkte wireframes en prototypes zorgen voor een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op je identiteit en merkbeleving.

Bekijk deze service

Datavisualisatie en Infographics


Door informatie op de juiste manier te structureren en vorm te geven ontstaat er helderheid en overzicht. Te gebruiken om keuzevorming op te baseren of processen inzichtelijk te maken voor je doelgroep.

Bekijk deze service

Zoek je iets anders?

Vind je niet precies wat je zoekt? Grote kans dat we je toch kunnen helpen.

LET'S CONNECT

Predictive Modelling


Voorkomen van churn, verhogen van online conversies, personalisatie van marketingactiviteiten, het juiste product aanbieden voor de juiste prijs. Allemaal uitdagingen en metrics waar jij als marketeer grip op wil hebben. We bouwen en implementeren voorspelmodellen om marketing naar het volgende niveau te brengen en deze business uitdagingen te tackelen, met data als enabler. Op basis van interne en externe databronnen bouwen we voorspelmodellen en implementeren deze in bestaande marketingsystemen waarbij jouw business issue altijd leidend is.

Bekijk deze service

Business Proof Dashboards


Iedere organisatie beschikt over dashboards, maar vaak worden deze onvoldoende gebruikt. Voornamelijk door het gebrek aan usability, aantrekkelijkheid en de overload aan gepresenteerde informatie. Ons digital creative en advanced analytics team bouwt dashboard templates op de bestaande tooling met een impactvolle UX en UI. We trainen jou en jouw team om deze dashboards dagelijks te gebruiken, zodat er daadwerkelijk beslissingen op data worden genomen.

Bekijk deze service

Customer Contact Analytics


Chatbots en call-centers zijn belangrijke kanalen voor customer services en een visitekaartje van je merk. Bedrijven willen daarom graag weten in welke mate de callcenter- en chatbot-interacties bijdragen aan de klanttevredenheid en hoe deze verbeterd kunnen worden. Of hoe ze zo snel mogelijk kunnen inspelen op terugkerende issues die terugkomen in klantconversaties. Op basis van Natural Language Processing, een AI-model, kunnen we near real-time (gesproken) tekstdata analyseren en deze rapporteren in dashboards. We monitoren niet alleen de resultaten, maar vertalen deze ook naar concrete acties waar je morgen mee aan de slag kunt gaan.

Bekijk deze service

CRM Value Maximizer


Doelgroep segmentatie naar omzetpotentieel op basis van CRM-data: bij welke klantgroepen kan je meer omzet genereren? Op basis hiervan leveren we je een custom audience om de marketinginspanningen te optimaliseren. Ook kunnen we met “Customer matching” - op basis van first party identifiers zoals e-mailadressen - deze doelgroepen “cookieless” targeten op publisher netwerken.

Bekijk deze service

In-House Data Booster


Meer rendement halen uit klant- en businessdata? Kom je er zelf niet uit of niet aan toe? Wij helpen met een pragmatische aanpak en op feiten gebaseerd met het vertalen van jouw (commerciële) uitdagingen naar kansen en initiatieven

Bekijk deze service

Zoek je iets anders?

Vind je niet precies wat je zoekt? Grote kans dat we je toch kunnen helpen.

LET'S CONNECT

Merkbeleving en Positionering


Door middel van een merkonderzoek maken wij inzichtelijk wat de belangrijkste kernwaarden zijn van je organisatie en in hoeverre deze waarden aansluiten bij de doelgroep(en). Op basis van dit onderzoek stellen wij vast welke aanpassingen in beleid, propositie/ product en communicatie je kunt doen om de ideale positie binnen de markt in te nemen.

Bekijk deze service

Communicatie


Door onderzoek te doen naar jouw (beoogde) communicatie-uitingen stellen we vast in hoeverre deze de doelgroep aanspreekt, of de boodschap goed aan- en overkomt en of de uiting bijdraagt aan de doelstellingen van je organisatie.

Bekijk deze service

Customer Experience


Customer experience is een breed begrip en omvat alle soorten onderzoek die te maken hebben met klanten, hun verwachtingen ten aanzien van je dienstverlening of product en de mate waarin aan die verwachtingen voldaan wordt. Daaronder vallen onder andere customer journey-onderzoek en klanttevredenheidsonderzoek.

Bekijk deze service

Panels & Communities


Met een panel heb je, snel en tegen lage kosten, altijd toegang tot jouw doelgroep en krijg je antwoord op simpele of meer complexe vragen die leven in de organisatie. Een community biedt de mogelijkheid om op een online platform voor een kortere periode op een hele interactieve manier met de doelgroep aan de slag te gaan, bijvoorbeeld om een nieuwe propositie verder vorm te geven of inzicht te krijgen in het gebruik van een specifiek(e) product of dienst.

Bekijk deze service

Second Opinion


We verhogen de kwaliteit van je onderzoek of panel door middel van een Second Opinion. Mogelijk vraag je je af of je vragenlijst écht aansluit bij je onderzoeksdoelstelling of ben je er niet zeker van of jouw vragenlijst wel kwalitatief goede vragen bevat.

Bekijk deze service

Zoek je iets anders?

Vind je niet precies wat je zoekt? Grote kans dat we je toch kunnen helpen.

LET'S CONNECT

SEA


We maken gebruik van op AI gebaseerde tools die jouw marketingcampagnes optimaliseren en jouw ROI maximaliseren. Door real-time gegevensanalyse en bruikbare inzichten te bieden, kan AI jou en jouw bedrijf helpen om slimmere beslissingen te nemen en betere resultaten te behalen.

Bekijk deze service

SEO


Verbeterde efficiëntie en effectiviteit van SEO inspanningen dankzij AI-technologie.

Bekijk deze service

Predictive Modeling


Met onze AI-gedreven marketingoplossingen krijg je meer waarde uit je marketingbudget, een betere customer experience en meer omzet. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketinguitdagingen. Ons team van experts bouwt en implementeert voorspellende modellen op basis van interne en externe databronnen. Deze modellen stellen jou in staat om churn te voorkomen, online conversies te verhogen, marketingactiviteiten te personaliseren en het juiste product aan te bieden voor de juiste prijs. We integreren deze modellen naadloos in jouw bestaande marketingsystemen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsdoelen altijd centraal staan. Met onze AI-gedreven marketingoplossingen zorgen we ervoor dat jij de concurrentie voorblijft en meer succes boekt.

Bekijk deze service

Customer Contact Analytics


Met onze AI-gedreven service voor customer service monitoring en analyse kun je concrete inzichten halen uit (gesproken) tekstdata. We monitoren key-metrics zoals NPS, merkvoorkeur en first time fix, en voeren sentimentanalyses uit om te begrijpen hoe klanten zich voelen over jouw merk en producten. Onze AI-modellen kunnen near real-time (gesproken) tekstdata analyseren en rapporteren in dashboards. We identificeren terugkerende issues in klantconversaties en bieden suggesties voor verbeteringen om zo snel mogelijk te kunnen inspelen op deze issues. Onze service helpt bij het verbeteren van klanttevredenheid en optimaliseert de interacties van jouw chatbot en callcenter. We vertalen onze bevindingen naar concrete acties die je direct kunt implementeren om de kwaliteit van jouw customer service te verbeteren.

Bekijk deze service

Zoek je iets anders?

Vind je niet precies wat je zoekt? Grote kans dat we je toch kunnen helpen.

LET'S CONNECT