Sedna Containers

Sedna Containers's strategische ommekeer: meer impact, lagere kosten

sedna

Opdrachtgever

Sedna Containers

Services

Marketing Insights Creative

Al ruim twee decennia levert Sedna Containers als containerleverancier ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap, met de klant steeds als middelpunt.

De opdracht

Missie: Sedna Containers heeft één duidelijk doel: dé nummer één containerleverancier zijn. Om dit te realiseren en écht het verschil te maken, zochten ze onze hulp voor een frisse visuele identiteit en het aanscherpen van hun marketingstrategie.

Results

150% Meer clicks
-50% Kosten per conversie

Aanpak

Met een focus op lokale impact en innovatief ondernemerschap verkent Sedna Containers voortdurend nieuwe markten en unieke concepten, afgestemd op elke klant. Door gericht te kiezen voor kanalen die de zichtbaarheid bij de doelgroep vergroten, hebben we vooral ingezet op Search Engine Advertising (SEA), naast vernieuwende content en design.

Resultaat

Sinds de introductie van de nieuwe identiteit en de bijgestelde marketingaanpak zien we een sterke verbetering in de SEA-prestaties. Met geoptimaliseerde campagnes bereiken we nu 1,5 keer meer clicks voor de helft van het budget, terwijl de kosten per conversie met meer dan 50% zijn verminderd.

“Wat begon als een eenvoudige vraag om de online marketing te professionaliseren werd al snel een hechte samenwerking waarin we een compleet nieuwe identiteit hebben neergezet. Blue Field heeft Sedna in afzienbare tijd naar een nieuw level weten te brengen. De expertise druipt er aan alle kanten van af, wat een goede ploeg!”

Rowdy Lücken – Marketing en Finance bij Sedna Containers