Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Sedna Containers

Sedna maakt het verschil door kwaliteit en vakmanschap

sedna

Opdrachtgever

Sedna Containers

Services

Marketing Insights Creative

Al meer dan 20 jaar is Sedna Containers actief als container-leverancier. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Sedna hoog in het vaandel, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

De opdracht

De ambitie van Sedna Containers is helder: de beste container-leverancier in de markt zijn. Om dit doel te bereiken en een verschil te kunnen maken hebben ze ons gevraagd om een nieuwe visuele identiteit te ontwikkelen en hen te helpen bij het aanscherpen en optimaliseren van de marketingactiviteiten.

Results

150% Meer clicks
-50% Kosten per conversie

De aanpak

Sedna Containers wil het verschil maken in hun lokale aanwezigheid en ondernemerschap. Hiervoor zijn ze altijd op zoek naar nieuwe markten en unieke concepten die passen bij iedere klant.

Vanuit deze briefing zijn er kanaalkeuzes gemaakt om de vindbaarheid te verhogen binnen de doelgroep die gericht op zoek is naar containers. Vanuit dat oogpunt is vooral de focus gelegd op de inzet van SEA naast de content en het nieuwe design.

Het resultaat

Vanaf het moment dat de nieuwe identiteit live is gegaan en de marketingactiviteiten daarop zijn aangepast zien we positieve ontwikkelingen in de SEA-campagnes. De SEA-optimalisaties hebben geleid tot 1,5 keer meer clicks voor de helft van het budget, en de kosten per conversie zijn ook met ruim 50% gedaald.

“Wat begon als een eenvoudige vraag om de online marketing te professionaliseren werd al snel een hechte samenwerking waarin we een compleet nieuwe identiteit hebben neergezet. Blue Field heeft Sedna in afzienbare tijd naar een nieuw level weten te brengen. De expertise druipt er aan alle kanten van af, wat een goede ploeg!”

Rowdy Lücken – Marketing en Finance bij Sedna Containers